Skip directly to content

THERAPIETROUW

Voor een optimale behandeling is het erg belangrijk dat u uw medicijnen op de juiste manier gebruikt. Volg de voorschriften van uw eigen arts en de aanwijzingen die op de verpakking staan. Zo bereikt u het optimale resultaat en verminderen of verdwijnen uw klachten.

Gaan uw klachten niet over na een paar weken, blijf er dan niet mee zitten maar bespreek het met uw arts! Het kan zijn dat u een hogere dosis van dat medicijn nodig heeft of dat een ander medicijn beter voor u zou zijn.

Mocht u last hebben van bijwerkingen, stop niet onmiddellijk met het innemen van uw medicatie. De meeste geneesmiddelen geven bijwerkingen. Deze kunnen echter van voorbijgaande aard zijn. Het kan dus de moeite lonen om de inname van uw medicatie vol te houden. Mochten de bijwerkingen langer dan drie weken duren, dan is het beter met uw huisarts te overleggen om mogelijk naar een ander medicijn over te schakelen.

Mijnpijncoach

Om u een steun in de rug te geven, kunt u deelnemen aan een online begeleidingsprogramma op Mijnpijncoach.nl. Dit programma biedt u, aanvullend op de behandeling van uw arts, extra ondersteuning tijdens de eerste drie maanden van de medicamenteuze behandeling van zenuwpijn. Het programma is ontwikkeld door een huisarts, Dr. Vos (Spijkenisse). Na aanmelding op de website www.mijnpijncoach.nl ontvangt u per e-mail regelmatig informatie op maat. Op de website kan verder nadere informatie gevonden worden over zenuwpijn en over de behandeling ervan. Tevens kan er een pijndagboek worden bijgehouden en is er de mogelijkheid dat desgewenst uw behandelend arts meekijkt. Mijnpijncoach wordt kosteloos aangeboden.